Surmelkssausen

er herved oppfunnet. Da jeg til min store forskrekkelse fant ut at jeg ikke har annet enn dårlig lettmelk i klumpform, tydde jeg til kefir som erstatning i den hvite sausen jeg skal bruke til laksen . Smaker egentlig litt som… semulegrøt? Kommer tilbake med utfallet av eksperimentet etter middag.

….

Tja… med en god del sitron smakte det egentlig ganske ok. Finhakket rosmarin på laksen, derimot…😦 Fant også ut at sopp og bacon ikke var noe dårlig komplement til laks. Det er da i det minste noe.

Gastronomisk eksperiment avsluttet 2006-09-21 20:50

Må forresten nevne «Hvordan koke vann» av Andreas Viestad. Kanskje den beste kokeboka jeg noengang vil komme over, og en stadig kilde til vann i munnen. Utfallet av eksperimentet over er forresten ikke pga boka😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: