Pirbadet intervju

Mikromongo var på besøk sist helg og ble smuglet inn på 18-årsvisningen av Haisommer i Pirbadet, der vi traff på Simen fra folkehøgskulen. Tilfeldigvis jobber han i StudentTV, og da måtte jo vi bli intervjuet. Det som høres ut som en wannabe staner (walla!) og en tilhørende sjenert fjortiss finner du her.
Camilla i Pirbadet

Reklamer

2 Responses to Pirbadet intervju

  1. Stine sier:

    Nå må eg bare gje en liden respons på dette innlegget her mr. Kopseng… Å ta med seg søster si på pirbadet.. Eg va nettopp på en fest her på sviland å då hørte eg fra någen som bor i Trondheim at pirbadet e enn sånn plass der mange blir jaga ud fordi de har sex.. Du må jo ikkje ta med deg søster di på en sånn plass! Sånn som de fremstilla denne plassen hørtes det ut som en plass eg ikje hadde tatt med søster mi!

  2. Carl-Erik sier:

    Hæ? Det er mulig at folk har sex, men det skjer jo på alle badesentre. Så lenge det er boblebad… 🙂

    Tror han kameraten din har overdrevet noe helt sinnsykt. Tidligere på dagen var det visning av Oppdrag Nemo og masse unger. Så ingen som hadde sex når vi var der i alle fall! Ikke så rart når det var helt stappa med folk over alt. Det er liv i Trondheim, men ryktene overgår (nesten) alltid virkeligheten. Det er uansett ingen studenter som har råd til å betale over hundre spenn for å bade der!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: