Syk, syk, unge

Greit, jeg skal innrømme at det har ikke vært de mest interessante innleggene jeg har kommet med de siste ukene (månedene), men jeg er i en kreativ bølgedal. Mens vi venter på at jeg atter en gang kommer sterkt tilbake (øhh…) kan underholdningen bestå av tidenes sykeste lille tyskerunge. Bør nytes i alle de fire minuttene den varer. Kjennskap til tysk er en fordel, men ingen forutsetning for å bli underholdt.

Reklamer

5 Responses to Syk, syk, unge

 1. Anna sier:

  Hey!

  Personlig vil jeg ikke klage på noen av innleggene, de hever seg høyt over mange andres latterlige utspill….. som UKEsjef-valgets taper sa: livet går i sinusbølger! Derfor bør du prise deg lykkelig over at hvis du er sikker på at du er nede i en bølgedal venter det nå oppgang. Hvis ikke kan det hende du bare har et generelt lavt kreativt nivå, og nå venter ytterligere nedgang…;)

  klem, moi

 2. Anna sier:

  Jeg vil spesifisere at det kun var utsagnet om sinusbølgene som var UKEsjef-valgets tapers utspill. Etter endt setning er det mine egne, velvalgte ord…jejeje

 3. Carl-Erik sier:

  Annas velvalgte ord prises alltid høyt. Selv om de ikke er velvalgte en gang.

 4. Anna sier:

  Carl-Erik! Ekstremt lite produktiv! Det hjelper ikke å kunne ta igjen 5’er bussen når du nedprioriterer det som virkelig betyr noe!

 5. Carl-Erik sier:

  Jeje… har vært så sinnsykt opptatt. Eller. Nei. Det var det ikke. I dunno… Skylder på downperioden… Ok. Skal smelle opp et lite innlegg – just for you, hønni!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: