Bygger ned forskjellene

MIT
For et par år siden startet MIT, et av verdens ledende universiteter (Ivy League), å legge ut forelesningsnotater og mye annet materiell, inkl. videoer av forelesninger, i de fleste kursene du kan ta der. Det gjelder alt fra historie, feministisk tenkning og samfunnsvitenskapelige fag til kognitiv hjerneforskning. Studenter og forelesere fra hele verden kan gjennom MIT OpenCourseWare få tilgang til noe av den beste og nyeste kunnskapen man kan få tak i. Har du ikke råd til skolepengene, eller kanskje ikke er blant de 100 beste innen ditt fagfelt nasjonalt, er dette en fin måte å skaffe deg kunnskapen på. Hvem sa at samfunnsengasjement forsvant med 68-erene?

Reklamer

2 Responses to Bygger ned forskjellene

  1. Anna sier:

    Genialt! Har brukt dette masse allerede! Får mye mer respekt for det som står der av en eller annen grunn. Sikkert mye av det samme man finner andre steder, men det blir jo så mye mer interessant med en gang det kommer fra MIT….

  2. Carl-Erik sier:

    Fønni at du faktisk gidder å sjekke ut litt eldre innlegg. Jeje, bare hyggelig å være til hjelp. Tror jeg skal bruke det selv når jeg skal ta et fag neste vår der jeg mangler litt av forkunnskapene. De delen av pensum jeg mangler står nemlig godt forklart på MIT (Fouriertransformasjoner, om du må vite).

    Nyttig for dem som vet 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: